Share This Post

Apel / PROGRAM: EDUCAȚIE ȘI INCLUZIUNE SOCIALĂ

Apel la solidarizare cu asociația noastră

Apel la solidarizare cu asociația noastră

Ne adresăm societăților comerciale și conducătorilor acestora chemându-vă să vă alăturați efortului nostru de a investi în copii și implicit de a construi împreună VIITORUL.

Sigur, în calitatea dumneavoastră de oameni de afaceri de succes, planificați ca orice sumă să fie cheltuită astfel încât să genereze profit. Nu știm cât este profitul firmei dumneavoastră, dar vă propunem ca o parte din impozitul pe profit să-l investiți în educarea și socializarea copiilor din satele izolate de munte. Conform Codului fiscal puteți să alocați proiectelor noastre 20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 5( cinci la mie ) din cifra de afaceri. Oricum, faceți această cheltuială, deci nu vă cerem un efort financiar în plus, ci doar vă chemăm să investiți alături de noi în copii! De dumneavoastră depinde alegerea, adică vă asumați responsabilitatea unei implicări sociale, sau preferați să virați tot impozitul la bugetul statului. Vă propunem să susținem împreună dezvoltarea socială prin investiții în copii. Noi credem că nu există investiție mai rentabilă pentru societate decât cea în copii!

Anexat apelului nostru regăsiți Nota informativă privind mecanismul de sponsorizare/credit fiscal, prezentul apel înregistrat la asociația noastră, precum și un contract de sponsorizare pentru care, dacă doriți să-l încheiați cu asociația noastră, vă rugăm să ne contactați. Și tot anexat, două povești de viață, Povestea fraților Varatic și Povestea lui… CIP CIRIP, completează imaginea efortului nostru de a investi în copii și implicit apelul de a construi împreună VIITORUL.

Cu mulțumiri anticipate pentru implicarea dumneavoastră,

Director,

Sociolog, Maria Ilea

Share This Post

Asociația „Sprijiniți copiii“ este o structură privată, non-profit care acționează alături de actori relevanți din societate pentru dezvoltarea și incluziunea socială a copiiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sari la bara de unelte