Share This Post

Actualitate

“SERATA PRIMĂVERII” – PRILEJ DE BUCURIE PENTRU COMUNITATE

“SERATA PRIMĂVERII” – PRILEJ DE BUCURIE PENTRU COMUNITATE

Peste 100 de invitați vor petrece împreună de ziua lor


Marti, 12 mai 2015 începând cu orele 14.00 în incinta Centrului de zi pentru copii Strungari va avea loc evenimentul denumit sugestiv Serata primăverii – acțiune de asigurare a unui cadru organizat de manifestare și satisfacere a nevoi de stimă și apreciere a copiilor în situații de risc. 
“Serata primăverii” se numără printre cele mai așteptate evenimente organizate în cadrul proiectului Complex de Servicii integrate Pianu, implementat de Comuna Pianu în parteneriat cu Asociaţia “Sprijiniţi copiii” Alba Iulia și finanțat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanțat de Granturile SEE 2009 -2014 și administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială. 
Evenimentul reunește peste 100 de persoane: beneficiarii proiectului din cadrul Scolii gimnaziale Strungari și Școala gimnaziala Purcăreți, invitați ai acestora, cadre didactice, colaboratori, reprezentanți ai partenerilor, finanțatorului și voluntari ai asociației. 
Serata are doua părţi, una premergătoare în care se alege tema pentru concursul seratei și se pregătesc invitaţiile, ecusoanele, momentele artistice și … sala. Pentru fiecare serată se muncește mult, deoarece copiii trebuie învăţaţi ca orice bucurie se naște în funcţie de cât dăruiește celuilalt. Pentru ca locul unde vor fi primiţi oaspeţii sa arate foarte bine, sărbătoriţii alături de voluntarii asociaţiei au confecţionat podoabe specifice temei seratei.
In cea de-a doua parte a seratei vor avea loc programe artistice, concursuri, jocuri de animație socio – educativă. Nu vor lipsi muzica, dansul, voia buna si … surprizele. 
Serata primăverii este o formă interactivă de socializare în cadrul căreia indiferent de etnie, studii si poziţie socială toţi invitaţii sunt egali. Este modalitatea găsită de noi pentru a promova talente, a îmbunătăţi relațiile dintre oameni și a educa copii să creadă în ei și în semenii lor (initiator eveniment, director, sociolog Ilea Floare Maria). 
Relații suplimentare pot fi obținute de la sediul administrativ al proiectului, Comuna Pianu, str. Principală nr.94 tel/fax:0258761111 email: primariacomuneipianu@yahoo.com, persoana de contact manager proiect, Catargiu Camelia Cristina sau de la Asociația ”Sprijiniți copiii”, tel/fax: 0258813800, persoana de contact Savu Maria, asistent relații publice și comunicare. 

Asistent relații publice și comunicare, Savu Maria

Share This Post

Asociația „Sprijiniți copiii“ este o structură privată, non-profit care acționează alături de actori relevanți din societate pentru dezvoltarea și incluziunea socială a copiiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sari la bara de unelte