Share This Post

Actualitate / Carusel de știri

Complexul de servicii integrate Pianu- gazdă primitoare pentru FIII SATULUI

 

În perioada 28-29 iulie a.c în comuna Pianu se desfășoară cea de a –XVI -a ediție a manifestării cultural artistice Fiii satului, sărbătoare de suflet a localnicilor, dar și a celor risipiți în lumea largă în căutarea unei vieți mai bune. Vor fi organizate întâlniri ale absolvenților Școlii Gimnaziale ”Augustin Bena”, depuneri de coroane, competiții sportive, parada portului popular, spectacole folclorice și de muzică ușoară etc. Pe ulițele satului Pianu de Jos se va revărsa frumosul și trăinicia portului, cântecului și dansului popular adus de reprezentanții comunelor Sântimbru, Cergău, Ciugud, Pianu şi a oraşului Cugir .

Cu emoție și bucurie, Asociațiile ”Sprijiniți copiii” și CERESS, în calitatea lor de parteneri tradiționali ai comunei Pianu, deschid larg porțile Complexului de servicii integrate unde vor avea loc o parte dintre activități, inclusiv deschiderea oficială a manifestărilor de duminică.

Complexul a devenit ceea ce este azi cu eforturi mari și de durată! Trudim la Pianu de 18 ani și ne vom sărbători ”majoratul” alături de participanții la Fiii satului, mândri că proiectul nostru a reușit să contribuie la reducerea abandonului școlar în satele de munte, rezultate recunoscute la nivel național prin acordarea Premiului I la Gala Societății Civile, Secțiunea Educație, Învățământ, Cercetare.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sari la bara de unelte