Share This Post

Actualitate / Alte anunturi / Carusel de știri

Vizită de studiu în Islanda

Vizită de studiu în Islanda

Știrea zilei :  Vizită de studiu în Islanda

 În perioada  7-11 mai 2017, Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS), Operator al Programului RO10 “Copii și tineri aflați în situații de risc și inițiative  locale și regionale pentru reducerea inegalităților  naționale și pentru promovarea incluziunii sociale” (CORAI), finanțat prin Granturile SEE 2009-2014 și implementat în parteneriat cu Consiliul Europei (CoE), organizează o vizita de studii în Reykjavik, Islanda.

Scopul  vizitei  este  facilitarea schimbului de experiență și  bune practici în ceea ce privește lucrul cu copiii și/sau tinerii aflați în situații de risc, iar  cei 12 participanții sunt reprezentanți ai organizațiilor care au beneficiat  de finanțare prin Programul CORAI. Printre aceștia se numără și  Asociația ”Sprijiniți Copiii”.

Agenda vizitei cuprinde mai multe întâlniri  de lucru și  schimburi de opinii care se vor desfășura la universități, institute de cercetare, organizații neguvernamentale, centre pentru copii și tineri. Organizațiile care vor fi vizitate   sunt recunoscute pentru  activitățile pe care le desfășoară atât în pregătire specialiștilor care să lucreze  pentru copii cu probleme sociale, dar și gama de servicii furnizate direct copiilor și tinerilor aflați în dificultate.

Reprezentantul nostru va promova proiectul ”Complex de servicii integrate ” Pianu, finanțat prin Programul  CORAI, precum și specificul comunei, al municipiului Alba Iulia și a județului Alba, direcție în care a fost  pregătit un set de materiale informative.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sari la bara de unelte