Share This Post

retele

Rețea regională de acțiune pentru aderarea României la Uniunea Europeană

Rețea regională de acțiune pentru aderarea României la Uniunea Europeană

retea-actiune-aderare-ro-ueRețeaua a fost creată în scopul creșterii nivelului de informare, înţelegere şi participare a cetăţenilor la procesul de aderare şi integrare a României la Uniunea Europeană. 

SCOP: Creşterea nivelului de informare, înţelegere şi participare a cetăţenilor la procesul de aderare şi integrare a României la Uniunea Europeană.

MEMBRI REŢEA : 74 de şcoli; ONG; primării; redacţii mass media şi alte instituţii publice şi private din judeţele Alba, Hunedoara, Cluj şi Suceava

MOTIVAŢIA: Din păcate Uniunea Europeană este încă o necunoscută pentru majoritatea românilor. De asemenea, nivelul redus de informaţii referitoare la procesul de integrare a României la Uniunea Europeană este o reală problemă.

SERVICII OFERITE
• Informare: 240 de ore / membru / reţea / an
• Instruire în multiplicare de informaţie europeană: 100 de ore / curs

LOCAŢIE
• Centrul de vacanţă Cugir, Str. Griviţei Nr.94 telefon/fax 0258/754290, e-mail asccugir@yahoo.com
• Centrul de vacanţă Strungari, Str. Principală Nr.10 telefon/fax 0258/761790, e-mail ascpianu@yahoo.com

GRUPURI ŢINTĂ:
Copii, tineri şi adulţi pentru serviciile de informare.
Persoane interesate şi capabile să asimileze, să transmită şi să disemineze informaţii despre Uniunea Europeană pentru formarea ca şi „multiplicator de informaţie europeană” .

Proverbul paginii: “Un om informat, este un om liber.”

 

Share This Post

Asociația „Sprijiniți copiii“ este o structură privată, non-profit care acționează alături de actori relevanți din societate pentru dezvoltarea și incluziunea socială a copiiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sari la bara de unelte