Share This Post

Actualitate / Carusel de știri

2% pentru Asociatia Sprijiniti Copiii

2% pentru Asociatia Sprijiniti Copiii

…ce poți spune despre o tânără  care,  în urma cu mai mulți ani , a fost beneficiara  proiectelor noastre de educație civică, apoi voluntar  și acum o regăsim printre sponsorii  Asociației  ”Sprijiniți copiii” ? A aflat despre campania noastră de strângere de resurse pentru copiii din satele izolate de munte și  a spus PREZENT! Satisfacție mai mare nu cred că există ! Da, a meritat truda ce am trudit zeci de ani pentru educația  copiilor și a tinerilor!

Nu vrea să-i facem cunoscută identitatea, fapt care spune și mai multe despre caracterul ei, așa că  amintim doar că a condus  Consiliul elevilor dintr-un  liceu din județul Alba în cadrul proiectului ”Clubul copiilor informați”, proiect nominalizat în 2002 la Gala Societății Civile , secțiunea  ”Comportament civic şi participare publică”.

Drumul vieții a purtat-o în alt capăt de lume, dar  nu a uitat de unde a plecat si nici pe cei care , atunci când ea a avut nevoie, i-au fost alături. S-a realizat  atât în plan personal, cât și profesional, trăiește frumos și eu sunt mândră de tot ce  a reușit în viață.  Îți mulțumesc draga mea, dragă !

La un simplu calcul, dacă doar 30 % dintre foștii beneficiari ai proiectelor de educație civică  desfășurate de noi ar dona 100 de lei am reuși să susținem 10 luni  copiii din Campusul școlar Strungari să frecventeze școala.

Sper din tot sufletul  ca  exemplul ei sa fie urmat și de alți  beneficiari, voluntari sau salariați a căror viață a fost schimbată în bine și datorită  asociației pe care o conduc.  Sigur ca satisfacția mea ar  fi și mai mare dacă s-ar implica în campania noastră de strângere de resurse și cei pe care i-am învățat ce înseamnă  ONG, sau proiect,  sau management,  sau formator, sau evaluare, sau consultant, sau pur și simplu le-am fost ”sursă de inspirație ”  în munca pe care o desfășoară în domeniul social. Haideti, dragilor ca vă cer atât de puțin în comparație cu cât v-am dăruit !

 

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sari la bara de unelte